Hírek

Badics Mila diákunk újabb teniszsikere!
Badics Mila 9/b osztályos tanuló az L18-as Vidék Bajnokságon Kántor Anna oldalán első helyezett lett párosban, és második helyezett egyéniben. Csapatban elsők lettek Annával. Gratulálunk teljesítményükhöz!
Tovább
Vízisportsikerek II – Di Croce Dávid és Balogh Zsombor (vízilabda)
Több olyan fiatal diákkal büszkélkedhet iskolánk, akik a nyelvi előkészítő évfolyam elvégzése mellett úszásban és vízilabdában országos szintű sporteredményeket tudhatnak maguk mögött. A május végi, június eleji időszak bővelkedett versenysikerekben Bíró Dominika (9knyA), Balogh Zsombor és Di Croce David (9knyB) számára.
Tovább
Vízisportsikerek I – Bíró Dominika (hátúszás) Országos Ifjúsági Bajnoki 3. helyezett
Több olyan fiatal diákkal büszkélkedhet iskolánk, akik a nyelvi előkészítő évfolyam elvégzése mellett úszásban és vízilabdában országos szintű sporteredményeket tudhatnak maguk mögött. A május végi, június eleji időszak bővelkedett versenysikerekben Bíró Dominika (9knyA), Balogh Zsombor és Di Croce Dávid (9knyB) számára.
Tovább
Június 4. Nemzeti Összetartozás Napja
Nemzeti ünnepünk alkalmából a 11A osztály készített installációt Botár András történelemtanáruk koordinálásával.
Tovább
Délelőtti fogadóórák 2020/21 II. félév
Délelőtti fogadóórák időpontjai 2020/2021 II. félév, érvényes 2021. május 10-től.
Tovább
Tájékoztató a 2021. május 10-i iskolanyitásról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenleg rendelkezésünkre álló információk szerint iskolánkban május 10-től - a Kormány rendelete értelmében (167/2021. (IV. 9.) Korm. rendelet) - újraindul a jelenléti oktatás. A kollégium a megszokott rendtől eltérően, május 9.-én, vasárnap a megszokott 18:00 óra helyett, 2 órával előbb, 16:00 órától nyit, várjuk vissza a diákokat.
Tovább
Ballagás -- 2016-2021
Végzős diákjainkat ebben a tanévben április 30-án 13 órakor búcsúztattuk online esemény keretében. Az ünnepélyt -- melynek során egy videóban köszöntötte őket Dudásné Pirik Mariann intézményvezető, búcsúztak az osztályfőnökök Di Croce Gyöngyi és Kanyó Péter, a végzősök és a ballagtató 11. évfolyam képviselői, valamint a teljes tanári kar--, a diákok és hozzátartozóik.
Tovább
Középiskolai felvételiről szóló értesítések
Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! A középiskolai felvételiről szóló értesítéseket a jelentkezési lapon megadott e-mail címre kiküldtük. Kérem, szíveskedjenek ellenőrizni e-mail fiókjukat. Amennyiben nem kapták meg levelünket, szíveskedjenek munkaidőben a 06-30/811-3945-ös telefonszámon jelezni! Üdvözlettel: Dudásné Pirik Mariann intézményvezető
Tovább
MEGHÍVÓ ONLINE BALLAGÁSRA
Kedves Végzős Diákok! Kedves Szülők! Kedves Kollégák! Tisztelettel meghívjuk Önöket április 30-án 13h-kor tartandó online ballagási ünnepélyünkre, amelyet az MS Teams Ballagás 2021 nevű csatornáján érhetnek majd el. A szülőket arra kérjük, hogy ballagó gyermekük Teams hozzáférése használatával csatlakozzanak majd az eseményhez.
Tovább
Szent-Györgyi Diákjaink elismerése
A Szent-Györgyi Tehetséggondozó Program online eseményén, a tavaszi Nobel-Díjasok és Tehetséges Diákok Találkozóján 6 diákunk eredményesen szerepelt a virtuális szakmai akadályversenyen, melynek keretében a héten megérkeztek iskolánkba az elismerő okleveleik.
Tovább
Iskolánkba felvételt nyert tanulók jegyzéke
Az Oktatási Hivatal a mai napon megküldte számunkra az intézményünkbe felvételt nyert tanulók jegyzékét, amely lekérdezhető honlapunkon a 8. osztályosoknak menüpont - Felvételi rangsor almenüpont alatt az oktatási azonosító beírásával, vagy az alábbi hivatkozás megnyitása után az oktatási azonosító beírásával.
Tovább
30 éves jubileum 30 éve embléma

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39
info@kettannyelvu.hu
+36 88 594-340

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!
EFOP 1.2.9-17-2017-00118


1 2 3 4 5 6 7 8