Hírek

Bíró Dominika diákunk ismét remekelt úszásban
November 11 és 14 között, csütörtöktől vasárnapig, Kaposvár adott otthont a XVII. Rövidpályás Országos Bajnokságnak. A négy napos verseny a Csik Ferenc versenyuszodában került megrendezésre. Dominika első nap:100 háton 6. lett, második nap: 200m vegyesen egy futamban úszott Hosszú Katinkával. Harmadik nap: 200 m háton 7. helyezést ért el...
Tovább
Országos képzőművészeti diáktárlat
Oklevelek érkeztek a középiskolásoknak hirdetett országos képzőművészeti diáktárlatról! Gratulálunk Kácsor Judit 12A osztályos diákunknak.
Tovább
4for Europe
Gratulálunk a 4for Europe Európai Uniós verseny székesfehérvári regionális döntőjébe jutott versenyzőinknek: A Csontos Tamás, Balogh Zsombor, Di Croce David Mattia, Kárász Nimród alkotta 9B-s csapat a 4. helyet, a Szabó Janka, Szabó Vivien (9B), Gettinger Evelin és Biros Boróka alkotta 10 A-s csapat az 5. helyet szerezte meg. Felkészítő tanáruk: Di Croce Gyöngyi.
Tovább
Nyílt nap -- november 24. ! FRISS HÍREK!
Tisztelt Érdeklődők! A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a november 24-ére hirdetett második nyílt napunkat személyes jelenléttel nem tartjuk meg. Felvételi tájékoztatónkat, az iskolai oktatásról, valamint a kollégiumi elhelyezésről és bentlakásról szóló tájékoztatóink ppt változatát, és bemutatkozó kisfilmünket honlapunkon a 8. OSZTÁLYOSOKNAK c. menüpont
Tovább
A Tudomány Napja margójára
Iskolánk a természettudományok területén komoly tehetséggondozó munkát végez már évek óta. A legújabb fejleményekről a Veszprémi Napló is beszámolt. Hasonló eseményre várunk ma minden érdeklődő diákunkat a 8. órában a 30-as terembe, ahol hagyományteremtő szándékkal Tudomány-napi minikonferenciát tart dr. Tófalvi Renáta tanárnő.
Tovább
Néhány októberi programunkról a helyi sajtó is beszámolt.
Mind az egészségnapi, mind az Európa-ponti diákprogramokat olyan élvezettel és lelkesedéssel fogadták tanulóink, amely bizonyítja, mennyire hiányoztak már mindannyiunknak a hasonló élmények az elmúlt tanév bezártsága után.
Tovább
Meghívó első nyílt napunkra
Tisztelt Nyolcadikosok! Tisztelt Szülők! A Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium szeretettel meghívja Önöket 2021. november 9-én, kedden rendezendő nyílt napjára. A délelőtt folyamán megismerkedhetnek iskolánkkal és a kollégiummal, valamint tanórákat látogathatnak meg. A program 9:30-kor kezdődik és 12:20-kor ér véget.
Tovább
Zonta-klub jótékonysági képzőművészeti kiállításának megnyitója
Iskolánk Zonta Z-Klubjának zontiánjai is képviselték intézményünket a veszprémi Zonta-klub jótékonysági képzőművészeti kiállításának megnyitóján Klubunk, amely már évek óta működik az iskolában jótékonysági, közösségi tevékenységekkel foglalkozik, tagjai a Zonta nemzetközi találkozóin, tréningjein is jelen vannak.
Tovább
Hungarian-Bilingual School Fest
A Hungarian-Bilingual School Fest eseményeiről, amelyen iskolánkat nagy sikerrel képviselte Pákai Péter a helyi sajtó is beszámolt képes összeállításában.
Tovább
Gratulálunk Kácsor Juditnak
Gratulálunk Kácsor Juditnak, akinek két grafikáját a szakmai zsűri beválogatta a hajdúszoboszlói országos középiskolás képzőművészeti diáktárlatra a 191 kiállítandó alkotás közé! Művei címe: Saigoni mindennapok, Az idő múlása. A kiállítás november 9-30 között látogatható a hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárban.
Tovább
1956 október 23-ára emlékeztünk
Köszönjük az ünnepi műsort a 10A osztálynak és felkészítő tanáraiknak: Kormány Emesének és Papp Bernadettnek!
Tovább
30 éves jubileum 30 éve embléma

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39
info@kettannyelvu.hu
+36 88 594-340

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!
EFOP 1.2.9-17-2017-00118


4 5 6 7 8 9 10 11