Hírek

BEST in English online angol verseny iskolánkénti eredmények
Megvannak a BEST in English online angol verseny iskolánkénti eredmények Gimnáziumunk az 595 középiskolát aktivizáló mezőnyben az első 10 legjobb eredményt nyújtó diák teljesítménye alapján országosan az 1. nemzetközi szinten a 206. helyezést érte el.
Tovább
Információk a téli szünetről
A téli szünet 2021. december 22-től 2022. január 2-ig tart. Első tanítási nap: 2022. január 3. hétfő A gimnáziumunk az ünnepek alatt hétköznap munkanapokon a következő telefonszámon vagy emailcímen érhető el.
Tovább
Díjátadás a Városházán -- Kreutz Kitti és Kovács Hanga díjazottaknak
December 14-én a balatonalmádi Városházán ünnepélyes keretek között Dr. Kepli Lajos polgármester és Dudás Zsolt a Humán Bizottság elnöke adták át a városi „Jó tanuló - jó sportoló” és a városi "Kiváló kulturális tevékenységért" elismeréseket.
Tovább
Országos I. hely --tűzvédelmi alkotópályázat
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Országos Tűzmegelőzési Bizottság rajzpályázatára nyújtott be egy alkotást korcsoportjában társával Erdősi Jankával a nyelvi előkészítő évfolyamra járó diákunk: Takács Adél Gyöngyi 2021 tavaszán. A pályázat központi témája a tűzmegelőzés volt.
Tovább
Karate sportsiker
Csontos Tamás Szabolcs a 9. b osztály diákja múlt héten, szombaton a Dombóvári Országos Karateversenyen 2 bronzérmet szerzett formagyakorlatban és küzdelemben. Gratulálunk teljesítményéhez!
Tovább
Best in English -- Nemzetközi online angol nyelvi verseny eredményei
Gratulálunk iskolánk mind a 16 diákjának, akik november 26-án részt vettek a már hagyományossá vált éves nemzetközi angol nyelvi megmérettetésen, amelyen 32 ország (főként európai) angol nyelvet idegen nyelvként tanuló diákjai versenyeztek összesen 595 iskolából.
Tovább
Újraélesztő készülék
Gyermekmentésre is alkalmas újraélesztő készüléket ajándékozott a Magyar–Angol Tannyelvű Gimnáziumnak a Balatonalmádi Polgárőr Egyesület. A képeket Penovác Károly a veszprémi Napló munkatársa készítette https://www.veol.hu/.../defibrillatort-kapott-ajandekba...
Tovább
December 6.
Különleges nap volt ebben az évben a december 6-ika, és nem csak a leesett hótakaró miatt! A Mikulás több ízben is meglepte az iskola közösségét. Jött a DÖK kérésére, valódi lovasszánon érkezett a városban portyázva, miközben a Zonta-club tagjai mindenkit forró kakaóval kínáltak, hogy megédesítsék ezt a már amúgy is örömteli napot!
Tovább
Tisztelt 8. osztályos Szülők!
A beérkezett jelentkezési lapokat a felvételi vizsgára feldolgoztuk. A jelentkezési lapon feltüntetett elektronikus levelezési címükre visszaigazolást küldtünk. Kérem, amennyiben a visszaigazolás nem érkezett meg Önökhöz, a 06-30/811-3945-ös telefonszámon jelezni szíveskedjenek. Üdvözlettel: Dudásné Pirik Mariann intézményvezető
Tovább
Belépés az intézménybe 2021. december 01-től
A 29/2021. (XI.19.) EMMI határozat alapján 2021. december 1-től az intézmény területére az ott foglalkoztatott személyen, az intézménnyel jogviszonyban lévő tanulón kívül más személy csak védettségi igazolvánnyal léphet be. Kérjük, az igazolásokat minden belépésnél a portás számára bemutatni. Az épület közösségi tereiben az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése
Tovább
Országos Tűzmegelőzési Bizottság rajzpályázat siker
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság rajzpályázatára nyújtott be egy alkotást korcsoportjában nyelvi előkészítő évfolyamra járó diákunk: Takács Adél Gyöngyi. A pályázat központi témája a tűzmegelőzés volt. Adél sikeres szereplését oklevéllel és ajándékkal ismerték el a szervezők. Ezeket a héten nyújtotta át neki Vas Gábor tűzoltóparancsnok, a Balatonfűzfői Hivatásos
Tovább
30 éves jubileum 30 éve embléma

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39
info@kettannyelvu.hu
+36 88 594-340

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!
EFOP 1.2.9-17-2017-00118


3 4 5 6 7 8 9 10