Hírek

AULART -- az iskola polgárainak kiállítása
Két művészetkedvelő végzős diákunk: Kácsor Judit és Varga Verita hozta életre ebben a tanévben a már hagyománnyá vált Aulart kiállítást, amely most először költözött ki a kollégium kereteiből, és vált minden diák és tanár számára elérhetővé, akár szemlélőként, akár alkotóként. Köszönjük nekik ezt a színes, lelket gyönyörködtető összeállítást!
Tovább
MTA Középiskolai Alumni Program
Dr. Cserép Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja elfogadta gimnáziumunk felkérését tudomány-népszerűsítő előadás megtartására. Erre az MTA Középiskolai Alumni Program keretében kerül sor 2022. március 1-én 14.30 órakor. Az előadás után kötetlen beszélgetés lesz az előadóval. Várunk minden érdeklődőt!
Tovább
Hangulatjelentés a február 10-i Valentin- estről
Párkereső kvíz, rapid randi, szerelemposta, házasságkötő terem, szerelmes keret fotózási lehetőség, romantikus filmek, tea, süti, kakaó, társasjátékok és szabadulószoba várta a látogatókat.
Tovább
A Veszprémi Napló (veol.hu) is beszámolt januári Magyar kultúra-napi rendezvényeinkről.
https://www.veol.hu/helyi-kultura/2022/02/megemlekeztek-a-diakok-a-magyar-kultura-napjarol-almadiban?fbclid=IwAR3JUWvZ_9KFSa0HkPiJwWKqFA6Suou6K_ayPhULVgrTkEvJU64B-6aPRFM
Tovább
Gratulálunk Szalai Zalánnak!
Szalai Zalán 9knyB-s tanuló hétvégén kardvívásban az országos GKK körverseny serdülő kategóriájában 2. helyezést ért el.
Tovább
Különleges sportteljesítmény
Kormány Csongor (9A) 2022. január 29-én Rookie kategóriában első helyezést ért el a világszerte óriási népszerűségnek örvendő banked slalom snowboardkupán Eplényben, a nemzetközi verseny első magyarországi állomásán. Gratulálunk Csongornak!
Tovább
Ismét remekeltek gimnazistáink a Best in English nemzetközi online angol versenyen
Ismét remekeltek gimnazistáink a Best in English nemzetközi online angol versenyen
Tovább
Szalagtűző ceremónia
A téli időszakban gyakorta olvashatunk arról, hogy valamelyik középiskolában éppen szalagavató ünnepélyt tartottak. Intézményünk szalagtűző ceremóniája is ebbe az időszakba esett, a november 19-i eseményről, amelynek gimnáziumunk helyiségei adtak helyet most közlünk képes összeállítást. Csodaszép tánckoreográfiák, gyönyörű ruhák, megható versbe szedett diákélmények,
Tovább
A Magyar Kultúra Napja- Kultkvíz
A Magyar Kultúra Napja alkalmából tanáraink ismét egy izgalmas, és egyben szórakoztató kvízzel leptek meg minket. Az osztályok közül a 12A bizonyult a legjobbnak. Gratulálunk! És köszönjük a szervezőknek: Tarnóczy Áron, Mód Rudolf, Kanyó Péter és Herczeg Tamás tanár uraknak!
Tovább
A Magyar Kultúra Napja
A Magyar Kultúra Napja alkalmából Csemer Boglárka (Boggie) és Kemény Zsófi közös műsorát élvezhettük HANG és TOLL címmel A műsor érintette a gyerekkor, család, gyökerek, a gimis élet, a szerelem, az oktatás, a bullying témáját, illetve eddig elért egyéni sikereinket, amikre méltán büszkék lehetünk. Voltak dalok, rap, slam és jó hangulat! Köszönjük Járosi Sára, Kovács
Tovább
Tájékoztató nyolcadikosoknak felvételi eljárásról
Kedves Felvételizők! Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a 30/2021 (XI. 03.) EMMI határozat szerint a vészhelyzetre tekintettel a központi felvételi eljárás szabályaival kapcsolatos tájékoztatás a továbbiakban elektronikus úton történik. Sok szeretettel várjuk a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumba, a ..
Tovább
30 éves jubileum 30 éve embléma

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39
info@kettannyelvu.hu
+36 88 594-340

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!
EFOP 1.2.9-17-2017-00118


2 3 4 5 6 7 8 9