Hírek

Szabó Sára olasz OKTV
Gratulálunk Szabó Sárának (12B), aki olasz nyelvből továbbjutott az OKTV 2. fordulójába, amelyre február 22-én kerül sor. Felkészítő tanára: Di Croce Gyöngyi.
Tovább
INFORMÁCIÓK A KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELIRŐL 2023
Kedves Felvételizők! Tisztelt Szülők! Sok szeretettel várjuk a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumba, a központi írásbeli dolgozatok megírására jelentkezett tanulókat 2023. január 21-én. A vizsga részleteiről és tudnivalóiról személyre szóló levelet postázott ki minden jelentkezőnek december folyamán intézményünk.
Tovább
A december 21-i karácsonyi műsor képekben
Köszönjük az élményt a 9kny. évfolyamnak és felkészítő tanáraiknak: Papp Bernadettnek, Herczeg Tamásnak és Kanyó Péternek!
Tovább
Természettudományos sikereink
A közelmúltban rendezett Dürer matematikai csapatversenyen továbbjutott a Csontos Tamás, Süle Dalma, Kárász Nimród alkotta csapat, akik mint regionális első helyezettek mehetnek tovább az országos fordulóba. Gratulálunk diákjainknak és felkészítő tanáruknak: Tulipánné Takács Zitának! A következő fordulóra Miskolcon, 2023 februárjában kerül majd sor.
Tovább
Gimnázium karácsonyi üdvözlete
Gimnázium karácsonyi üdvözlete
Tovább
A gimnázium diákjai sikerrel zárták a Best in English versenyt
A Best in English nemzetközi online angol versenyre már évek óta nevez diákokat iskolánk. A versenyt az Institute for Competencies Development, a Czech-us agency, az Injoy agency,a BHV Education és partnerei szervezik, és minden év novemberében kerül rá sor. Ebben az évben rekordszámban jelentkeztek diákjaink, 50 fő vett részt. Ezidáig a legjobb eredményeket értük el
Tovább
Természettudományos érdeklődésű diákjaink több száz középiskolással versengtek Szegeden
A Szegedi Tudományegyetem és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány tizenegyedik alkalommal hirdette meg a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt, amelyet 2022. december 8-9. rendeztek meg. Iskolánkat Gőcze Máté, Kádár Dóra, Szabó Nimród, Ficsor Zsófia, Simon Anna és Tamara Tacey képviselte. Felkészítő és kísérő tanáraik: Takács Zita és Kercza István voltak. Takács Zita
Tovább
Matematika eredmények
Iskolánk 3 9kny. évfolyamos diákja továbbjutott a Zrínyi Ilona Matematikaverseny 2022-2023 Veszprém megyei fordulójába. Gratulálunk Kovács Dóra, Ódor Bence és Vajda Alexa tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak!
Tovább
DLSB Karácsony
Az aulába kihelyezett karácsonyfánk ebben az évben azért különleges, mert idén a Szülői Munkaközösség indítványozására a diákok és a szülők is hozzájárulhattak saját készítésű díszekkel kicsinosításához. Köszönjük a lelkes közreműködést minden alkotónak!
Tovább
Adventi adomány
A minap iskolánkban jártak a Megfőzzük Almádit Egyesület képviselői, akiktől intézményünk nagylelkű támogatást kapott. Tornyos Balázs, az egyesület elnöke az adventi időszakban maga kereste fel iskolánkat és adta át azt az adományt, amelyet a 2022-es Almádiak Napja nevű közösségi rendezvény keretében a helyi oktatási intézményeknek gyűjtöttek. Így jutott 100-100 ez
Tovább
Körforgásos és fenntartható textíliák ♻️
A BALKOM "A farmer örök" elnevezésű kreatív alkotó pályázatára a 11. évfolyam kollégista lánycsapata nyújtott be pályaművet és szervezett rendezvényt az iskolában. ▶️ A "Megzöldülök!" szemléletformáló projektet minden évben az Európai Hulladékcsökkentési Héthez igazodva novemberben rendezi meg. ▶️ Idén olyan alkotásokat lehetett beadni, amik bemutatják a textíliák k
Tovább
30 éves jubileum 30 éve embléma

Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

8220 Balatonalmádi,
Rákóczi Ferenc u. 39
info@kettannyelvu.hu
+36 88 594-340

Kedves Szülők!

Kérjük, adójuk 1 %-ával támogassák intézményünk alapítványait!

DLSB ALAPÍTVÁNY A BALATONALMÁDI KÉTTANNYELVŰ GIMNÁZIUMÉRT

adószám: 19266057-1-19

A BALATONALMÁDI MAGYAR-ANGOL GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM SPORTJÁÉRT

adószám: 18937655-1-19

Köszönjük támogatásukat!
EFOP 1.2.9-17-2017-00118

NEA ME BGA


1 2 3 4 5 6 7 8